Týdenní MENU    29.4. - 3.5.2024

Cena MENU 123,- Kč

 

Pondělí

Franfurtská polévka (1,6)

1. Hovězí na slanině (1), rýže

2. Moravské ražniči (12), vařený brambor (7)

 

Úterý

Zelná polévka (1,6,12)

1. Domažlické vepřové ragů (1,3,7), knedlík (1,3,7)

2. Lasagně po boloňsku (1,3,7)

 

Středa

Hovězí polévka (1,3,6,9)

1. Vepřové maso na kmíně (1), těstoviny (1,3)

2. Buchtičky s krémem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Zeleninová polévka s vločkami (1,6)

1. Koprová omáčka (1,7), vejce (3), knedlík (1,3,7)

2. Brynzové halušky se slaninou (1,3,6,7,12)

 

Pátek

Hrstková (1,6)

1. Pečené kuřecí stehno na zelí (12), vařený brambor (7)

2. Vepřová játra na cibulce (1), rýže

 

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši