Týdenní MENU 18.11. - 22.11.2024
Cena MENU 123,- Kč
Pondělí
Hovězí polévka (1,3,6,9)
1. Vepřová kotleta zapečená s hořčicí a sýrem (7,10),
vařený brambor (7)
2. Špekáčky na pivě (10,12), chléb (1)
Úterý
Kulajda (1,3,6,7)
1. Vepřová plec na žampionech (1), rýže
2. Zapečené těstoviny s uzeným masem a špenátem (1,3,7,12)
Středa
Lovecká polévka (3,6)
1. Hovězí pečeně na česneku (1), bramborový knedlík (1,3,7)
2. Žemlovka (1,3,7)
Čtvrtek
Chalupářská polévka (1,6)
1. Koprová omáčka (1,7), vejce (3), knedlík (1,3,7)
2. Plněná kuřecí roláda (1,12), vařený brambor (7)
Pátek
Gulášová polévka (1,6)
1. Vepřový plátek, kapusta (1), vařený brambor (7)
2. Kuřecí nudličky po horácku (1,7,12), rýže
Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena
VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ
www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz
tel. 733337978, 776121966
Seznam potravinových alergenů
1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši