Týdenní MENU 31.3. - 4.4.2025
Cena MENU 123,- Kč
Pondělí
Slepičí polévka (1,3,6,9)
1. Kuřecí řízek (1,3), vařený brambor (7)
2. Uzené maso (12), hrachová kaše (1), chléb (1)
Úterý
Česnečka (3,6)
1. Vepřová kýta na smetaně (1,7), knedlík (1,3,7)
2. Smažené rybí filé (1,3,4), vařený brambor (7)
Středa
Gulášová polévka (1,6)
1. Rakovecká sekaná (1,3,7), bramborový salát (7,9)
2. Koblihy (1,3,7)
Čtvrtek
Sedlácká polévka (1,6,9)
1. Vepřový vrabec, zelí (1,12), knedlík (1,3,7)
2. Kuřecí plátek s nivou (7), vařený brambor (7)
Pátek
Kmínová polévka (1,3,6,9)
1. Vepřový plátek s hráškem a mrkví (1), vařený brambor (7)
2. Kuře „ALA BAŽANT“ (1), rýže
Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena
VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ
www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz
tel. 733337978, 776121966
Seznam potravinových alergenů
1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši